banner isbank

2016-2017 Sezonu

Manisa Tarzanı ve Çevre Haftası Satranç Turnuvası yapıldı.

IMG 0404Manisa Tarzanı ve Çevre Haftası Satranç Turnuvası 03-04 Haziran Tarihlerinden 19 Mayıs Stadyumu Gediz Satranç Salonunda 59 sporcunun katılımı ile açık ve oniki yaşaltı kategorisinin birleştirilmesi ile iki farklı kategoride yapıldı. 35+30 zaman temposunda 6 tur üzerinden yapılan müsabakaların sonuçları UKD hesaplamalarına gönderildi.

Her kategoride ilk beş sporcuya ve ayrıca kategorilerinde ilk beşe girememiş en iyi üç bayan oyuncuya madalya verilen turnuvada 9 yaş altı kategoride yarışan 7 ve 8 yaşlardaki ilk beş oyuncuyada madalya verildi.

Turnuvanın sonuç sıralama derece dosyası aşağıda yayınlanmış olup, turnuvadan fotoğraflar haberin devamına eklenmiştir.

SONUÇ SIRALAMA DERECE DOSYASI

Devamını oku...

Manisa Gençlik Haftası Satranç Turnuvası yapıldı.

genclkManisa Gençlik Haftası Satranç Turnuvası GHSİM'nün organizatörlüğünde  27-28 Mayıs tarihlerinde Gediz Satranç Salonunda yapıldı. 35+30 zaman temposunda aşağıda belirtilen üç kategoride 6 tur üzerinden yapılan müsabakaların sonuçları UKD hesaplamalarında kullanılacaktır.

Kategoriler;

Açık Kategori Yaş sınırlaması yoktur.
12 Yaşaltı Kategori 2005-2006-2007 doğumlular
9 Yaşaltı Kategori           2008-2009-2010 doğumlular 
 

Her kategoride kayıtlar 64 kişi ile sınırlıdır.  Her kategoride ilk beş sporcuya ve ayrıca kategorilerinde ilk beşe girememiş en iyi üç bayan oyuncuya madalya verildi ayrıca 9 Yaş kategorisinde en iyi 8 yaş ve 7 yaşta ilk beş sporcuya madalya ödül olarak verildi.

Turnuva sonuç, sıralama ve derece dosyası aşağıda yayınlanmış olup, turnuva ile ilgi tüm ayrıntılar ve turnuvadan çeşitli fotoğraflar haberin devamındadır.

xlsSONUÇ SIRALAMA DERECE DOSYASI

Devamını oku...

Turgutlu Gençlik Haftası Satranç Turnuvası yapıldı

ScreenHunter 127_Apr._23_21.47Turgutlu ilçesi gençlik haftası satranç turnuvası Özdilek alışveriş merkezinin sponsorluğunda 19-20 Mayıs 2017 tarihlerinde Turgutlu Özdilek AVM'de iki bölüm olarak yapılacaktır.

Birinci bölüm yaş gruplarına göre dört kategoride 35'+30" eklemeli tempoda 6 tur üzerinden 19-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak ve katılım her kategori için 64 kişi ile sınırlı tutulacaktır. Yönergede belirtilen ödüller verilecektir.

İkinci bölüm ise satranç şenliği olarak üç kategoride 20'+10" eklemeli tempoda 5 tur üzerinden 19 Mayıs'ta hızlı satranç formatında 32 kişilik gruplar halinde yapılacaktır. Şenliğe katılacak tüm sporculara yönergede belirtilen ödüller verilecektir.

Birinci bölüm kategorilerinin tüm sonuçları UKD hesaplamalarına gönderilecektir. Yarışma ve şenliğe ait yönergeler haberin devamında yayınlanmıştır.

Katılan her yarışmacıya başarılar dileriz.

Turnuvadan ve satranç şenliğinden fotoğraflar ile diğer ayrıntılar haberin devamındadır.

Devamını oku...

Mesir Haftası Satranç Turnuvası tamamlandı.

mesir Manisa Mesir Haftası Satranç Turnuvası 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde Gediz Satranç Salonunda gerçekleştirildi.

Aşağıda belirtilen üç kategoride 35'+30" eklemeli zaman temposunda yapılan turnuvada her kategoride ilk beşe girenlere ve ayrıca bayanlarda ilk üçe girenlere madalya ödül olarak verildi. 9 yaşaltı kategoride yarışan 7 ve 8 yaş sporcularına ayrıca il tertip kurulunun kararı ile madalya ödül olarak verildi.

Açık kategori                    Yaş sıralaması yoktur     
12 Yaşaltı kategori 2005-2006-2007 doğumlular
9 Yaşaltı kategori 2008-2009-2010 doğumlular         

Sonuçları UKD hesalamalarına gönderilen turnuvada Uşak ve Aydın gibi farklı illerden gelerek turnuvamıza katılan oyunculara ve velilere  kontenjanların dolmasına rağmen katılımın yaklaşık % 50 seviyesinde kaldığı turnuvada bu özverilerinden dolayı teşekkür ediyor ve daha sonraki turnuvalarımızda da görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz.

Turnuvadan fotoğraflar haberin devamına eklenmiştir.

TURNUVA EŞLENDİRME-SONUÇ-SIRALAMA İÇİN            >>>>>>>>>>>>>                 TIKLAYINIZ

 docTURNUVA YÖNERGESİ VE PROGRAM

xlsSIRALAMA DERECE DOSYASI
 

Devamını oku...

Akhisar Ulusal Egemenlik Bayramı Satranç Turnuvası yapıldı.

Akhisar logoAkhisar Ulusal Egemenlik Bayramı Satranç Turnuvası 20 dakika + 10 saniye eklemeli ve hızlı tempoda Akhisar Gazi Ortaokulunda üç kategoride 22 Nisan 2017 tarihinde yapıldı. Notasyon tutma zorunluluğunun bulunmadığı turnuvada kategoriler;

A Kategori              Yıldızlar Kategorisi          2004-2005-2006 doğumlular
B Kategori Küçükler Kategorisi 2007-2008 doğumlular
C Kategori Minikler Kategorisi 2009-2010 doğumlular
Yıldızlar ve Küçükler kategorisinde ilk on, minikler kategorisinde turnuvaya katılıp, tamamlayan bütün oyunculara madalya ödül olarak verildi. Turnuva yönergesi aşağıdadır.

xlsSIRALAMA DOSYASI

Turnuva fotoğrafları haberin devamına eklenmiştir.

docTURNUVA YÖNERGESİ VE PROGRAMI

Devamını oku...