banner isbank

2017-2018 Sezonu

Alaşehir Serhat Asım Türker 5. Satranç Turnuvası Yapıldı.

Itnn4C6c 400x400Türkiye Yardım Sevenler Derneği Alaşehir Şubesi'nin sponsorluğunda tarihi Alaşehir Kurşunlu Han'da 02 Haziran 2018 tarihinde 119 sporcunun katılımı ile Serhat Asım Türker 5. Satranç Turnuvası yapıldı.

Turnuva 20 dakika + 10 saniye eklemeli hızlı satranç temposunda minkler, küçükler ve yıldızlar kategorisinde yapıldı. Minikler kategorisinde tüm yarışmacılara madalya diğer kategorilerde ilk beş dereceye kupa, ilk ona giren sporculara madalya ve yine kategorilerinde en iyi derece yapmış bayan sporculara madalya ödül olarak verildi. Ayrıca katılan tüm sporculara katılım belgesi verildi.

Turnuva sonuçlarına aşağıdaki sonuç dosyasından ulaşılabilir, Turnuva fotoğraflarıda aşağıdadır.

Katılan tüm sporculara teşekkür ederiz.

TURNUVA SONUÇ DOSYASI

TURNUVA FOTOĞRAFLARI

Manisa Tarzanı ve Çevre Günü Satranç Turnuvası yapıldı.

manisa-tarzan-ant02-03 Haziran 2018 tarihlerinde Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri Satranç Turnuvası düzenlendi. Gediz satranç salonunda 45' + 30" eklemeli tempoda düzenlenen turnuva;

  • 1200 ve üzeri UKD/ELO puanlı sporcular,
  • 1199 ve altı UKD/ELO puanlı sporcular 

olmak üzere iki kategoride toplam 76 sporcunun katılımı ile düzenlendi. Sonuçlarının UKD hesaplamasında kullanıldığı turnuvada her iki kategoride ilk üç dereceye ve en iyi derece yapmış ilk üç bayan sporcuya madalya verildi.

Turnuva sonuç dosyası ve turnuvadan çeşitli fotoğraflar aşağıda yayınlanmıştır.

Katılan tüm yarışmacılara teşekkür ederiz.

SONUÇ SIRALAMA DERECE DOSYASI

TURNUVA FOTOĞRAFLARI

pdfTURNUVA YÖNERGESİ

Devamını oku...

2017-18 Sezonu Kulüpler İl Yarışmaları tamamlandı.

ustresim1

Kulüpler il-yöre yarışmaları Yunusemre Belediye spor kulübünün şampiyonluğu ile tamamlandı.

Katılan takımlara ait ana listeler turnuvanın eşlendirme-sonuç-sıralama dosyası aşağıda yayınlanmıştır.

EŞLENDİRME-SONUÇ-SIRALAMA    ve     TURNUVA PROGRAMI

Devamını oku...

Manisa Gençlik Haftası Satranç Turnuvası yapıldı.

genclkManisa Gençlik Haftası Satranç Turnuvası GHSİM'nün organizatörlüğünde  19 Mayıs 2018 tarihinde 10'+5" eklemeli tempoda Hızlı satranç formatında tek kategoride Gediz Satranç Salonunda 15 kız, 38 erkek toplam 53 sporcunun katılımı ile yapıldı. 7 tur üzerinden yapılan müsabakalarda ilk beş dereceyi elde eden sporcular, ayrıca 8 yaşaltı, 10 yaşaltı ve bayan kategorilerinde en iyi derece yapan ilk üç sporculara madalya ödül olarak verildi.

Turnuvanın sonuç dosyası ve turnuvadan çeşitli fotoğraflar aşağıda yayınlanmıştır.

Katılan tüm yarışmacılara teşekkür ederiz.

TURNUVA SONUÇ DOSYASI

TURNUVA FOTOĞRAFLARI

TURNUVA YÖNERGESİ
 

Devamını oku...

Manisa Akademik Odalar Birliği Satranç Turnuvası yapıldı.

AfiManisa Akademik Odalar Birliği tarafından , Manisa Turkuaz Satranç Kulübü Başkanı Dr. Erdem NALBANT'ın koordinatörlüğünde organize edilen ELO satranç turnuvası 12-13 Mayıs tarihlerinde Manisa gediz Satranç Salonunda yapıldı.

Açık, 10 yaşaltı ve 8 yaşaltı kategorilerinde yapılan turnuvaya Manisa'nın yanı sıra Balıkesir, Çanakkale, Denizli, İzmir gibi çevre illerden de oyuncular katıldı.

37 bayan, 97 erkek toplam 134 sporcunun katıldığı turnuvada 8 yaşaltı kategorisinde turnuvayı tamamlayan tüm sporculara madalya verildi.

ELO hesaplamalarına dahil olan Açık kategoride ve 10 yaşaltı kategorisinde derece yapan oyunculara ve ayrıca açık kategoride yarışan 12 yaşaltı ve 16 yaşaltında ilk üç dereceye giren oyunculara kupa, madalya ve çeşitli altın ödüller verildi. Ayrıca turnuvaya katılıp tamamlayan tüm yarışmacılara NUTUK hediye edildi.

Açık kategoride ilk altı masanın maçlarının canlı yayınlandığı turnuvanın sonuçlarına ve turnuvaya ait fotoğraflara aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir. Turnuvaya katılan oyunculara ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

AÇIK KATEGORİ EŞLENDİRME & SONUÇ & SIRALAMA

10 YAŞALTI EŞLENDİRME & SONUÇ & SIRALAMA

8 YAŞALTI EŞLENDİRME & SONUÇ & SIRALAMA

 HAZIRLIK FOTOĞRAFLARI

1. GÜN FOTOĞRAFLARI

2.GÜN VE ÖDÜL TÖRENİ FOTOĞRAFLARI


Devamını oku...