banner isbank

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Karma Grup ManisaYarışmaları 25 Nisanda

kuluper2014
TSF tarafından oluşturulan  Merkez ( Manisa- Antalya ) gruplarının 1.2. tur maçları  25 Nisan Cumartesi günü  ekli programa uygun olarak  Manisa Gediz Satranç Salonunda yapılacaktır.
(Manisa 19 Mayıs Stadyomu  Gediz Trübünü altı)

Program  ve kulüplerin listesi haberin devamındadır
docKARMA GRUP MANİSA PROGRAMI
AÇIKLAMA:
Teknik toplantı  .1Tur. 2Tur Başlangıç saatlerinde  Antalya Halk Eğitim Spor Kulübü, Kepez Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü ve Net Satranç Gençlik ve Spor Kulübü takımlarının salonda olmadığı  tespit edilmiş (Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası İl Yarışmaları Yönergesi Madde 5.5.2 Turlar sırasında herhangi bir nedenle gruptaki kulüp sayısı dördün altına düşerse madde 5.3.6 ‘ya göre işlem yapılır.)
Grup dağılma kararı Yunus Emre Belediye spor ve Turgutlu Deha Spor Kulüplerine  ve Koordinatör Teknik Kurula bildirilmiştir.

Oğuz Cem AKIN Gözlemci
Aslan GOLER Başhakem




kul1
kul2
PROG




21 Mart-31 Mayıs 2015  tarihleri arasında illerde oluşturulacak gruplarda gerçekleşecek yarışma sonunda gruplardaki kulüp sayısına dayalı olarak hak elde edecek kulüpler 25-31 Temmuz  2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan final yarışmasına katılmaya hak kazanacaktır.
Yarışmaya katılacak kulüplerimiz ekli başvuru dilekçesini 20  Şubat 2015 tarihine kadar Manisa GHSİM ne  teslim edeceklerdir.
Kulüp Vize bedeli 50 TL  T.İş.Bankası 4200-593 08 38 nolu hesaba yatırılacaktır.
 Türkiye Kulüpler  Şampiyonası İl Yarışmaları yönergesi yayınlanmıştır.
İl yarışma programı başvuru yapan kulüplerin sayısına göre belirlenecektir.
docKULÜP BAŞVURU DİLEKÇESİ
pdf2015_kulupler_sampiyonasi_il_yore_yarismalari_yonerge.pdf